in , ,

На деякі військові вакансії до 80 претендентів на місце, – керівник рекрутингової агенції

Наплив охочих долучитися до армії через рекрутингові платформи не спадає, 60 претендентів на одну вакансію – це реальність.

Про це розповів в інтерв’ю Укрінформу керівник і засновник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.

Зокрема, він оприлюднив останні дані агенції щодо популярності військових вакансій за відгуками людей, які свідчать, що на першому місці – штабна робота (діловоди, бухгалтери, юристи, офіцери управління, закупівельники), там на місце претендують 65 людей.

На другому місці – ІТ (програмування, різні види робіт), 60 людей на місце; на третьому – оператори безпілотників, 77 людей на місце.

Далі за популярністю у війську – робота у пресслужбі пресофіцерами, операторами, відеографами, монтажерами, СММниками, туди 76 охочих на місце.

На п’ятому місці категорія «інші» – це кухарі, вибухотехніки, водолази, «все, що специфічне потрапляє», – пояснив Грезєв.

Шосте місце за популярністю – медицина, сьоме – транспорт (це суто водії). На восьмому місці за популярністю – розвідка, сказав експерт, вказавши, що це саме наземна розвідка, реальні бойові посади.

Дев’яте місце – це зв’язок, зв’язківці. І десяте місце – піхота. Загалом напрямків за спеціальностями – більш як 20.

Водночас у армії найбільше потребують піхоти. На другому за потребами – медичні фахівці, на третьому – штабна робота, на четвертому – ІТ, на п’ятому – оператори БПЛА, на шостому – зв’язківці, на сьомому – категорія інше, на восьмому – командування (командири рот, відділів, взводів тощо), на дев’ятому – артилерія, потім йде пресслужба.

Керівник рекрутингової агенції зазначив, що вони рекомендують підписувати контракт.

«Ми рекомендуємо підписувати контракт, тому що контракт має додаткову перевірку від командування, плюс контракт теж зараз діє до кінця воєнного стану, як і мобілізація, плюс у контракті є додаткові бонуси», – пояснив Грезєв.

Рейтинг публікації

Written by Інна

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

В Україні змінилися умови отримання пільгових іпотечних кредитів за програмою єОселя

Дівчата з Австралії подали до суду на владу Катару за примусовий огляд піхви в аеропорту