in ,

Поліція почне протидіяти дроперам…

8 жовтня ВРУ прийняла законопроєкт №11043 про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення функцій Національного банку України з державного регулювання ринків фінансових послуг у другому читанні.

У допрацьованому законопроєкті міститься обовʼязок банків та інших фінансових установ надавати інформацію за запитом Нацполіції, зокрема надавати дані про фінансові операції та напрями, куди кошти перераховувались. Це створює простір для боротьби з неналежними користувачами карток, так званими «дроперами», які надають свої картки зловмисниками для перерахування вкрадених коштів.

Віднині, відповідно до законопроєкту що об’єднані кредитні спілки можуть залучати кредити від іноземних донорів у валюті. При цьому створено механізм приєднання кредитних спілок, що дозволить багатьом з чинних нині маленьких кредитних спілок продовжити свою діяльність, приєднавшись до більш розвинених та організованих кредитних спілок і так розділити з більш спроможними спілками адміністративні витрати на ведення бізнесу та інше.

Рейтинг публікації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

Щодо посилення протидії насильству над дітьми.

Про перезавантаження перевірок бізнесу