in , ,

Шанувальники Кім Кардаш’ян подали на неї в суд і вимагають 40 млн доларів

 

7591_2.jpg (28.59 Kb)

Рік тому Кім Кардаш’ян отримала диплом юриста – після багатьох провалових спроб. Тепер ці знання вона зможе застосувати на практиці – на Кім подали до суду скривджені шанувальники, учасники її спільного гіва зі Скоттом Дісіком, який проводили в соцмережах. Учасникам розіграшу обіцяли шикарні подарунки – переліт першим класом до Лос-Анджелеса, ніч розваг у Беверлі-Хіллз та 100 тисяч доларів готівкою. Для цього потрібно було лише купити лотерейний квиток, отримати заповітний номер і затиснути кулачки на удачу.

Охочих повеселитися, ясна річ, виявилося достатньо. Отже, організатори гіва, серед яких значиться австралійська компанія Curated Businesses, могли зібрати значний призовий фонд. Тільки ось переможців оголосити забули. І тепер розгнівані підписники вимагають визнати гів шахрайською аферою, а з Кардаш’ян та колишнього її сестри Кортні стягнути 40 мільйонів доларів.

До речі, це вже не вперше, коли Кім називають шахрайкою. На початку року у федеральному суді Лос-Анджелеса розглядали колективний позов, серед відповідачів якого були телезірка Кім Кардаш’ян, боксер Флойд Мейвезер-молодший, баскетболіст Пол Пірс. Знаменитостей звинувачували у шахрайстві, спекуляції та навмисному обмані.

Як пишуть західні ЗМІ з посиланням на позовні документи, зірка реаліті-шоу, відомі спортсмени, а також кілька бізнесменів рекламували збиткову криптовалюту EthereumMax. Кім звинувачують у розповсюдженні, як сказано в скарзі, “неправдивих або оманливих заяв про EthereumMax через рекламу в соціальних мережах та інших рекламних заходів”. Словом, основна вина знаменитостей, на думку позивачів, у тому, що вони радили мільйонам своїх підписників купувати криптовалюту, створивши таким чином ажіотаж і продати після різкого стрибка цін.

Джерело: bilshe.com Теги: Кім Кардаш’янКім Кардашьян

Рейтинг публікації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

Збройна агресія росії – виклик для міжнародного права, для того правопорядку, який функціонував усі ці роки

ПОЛЬСЬКА СТУДЕНТКА ПОБИЛА УКРАЇНСЬКИХ БІЖЕНОК ЧЕРЕЗ НАЦІОНАЛЬНІСТЬ