in , , , , , ,

В Україні продовжується рекрутингова кампанія «Гвардії наступу»: які умови, як записатися

Розповідаємо, хто може приєднатися до штурмових бригад, куди звертатися охочим та яку зарплату пропонують.

На початку лютого стартувала рекрутингова компанія до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Це будуть 8 бригад обʼєднаних назвою «Гвардія наступу». Назви бригад: «Азов», «Спартан, «Рубіж», «Червона калина», «Сталевий кордон», «Кара-Даг», «Лють» та «Буревій».

Work.ua публікує основну інформацію про те, як українці можуть вступити до бригад.

Це не мобілізація. МВС відбирає до бригад вмотивованих добровольців із хорошим станом здоровʼя — такі основні вимоги.

Є кілька способів податися на службу:

Якщо у складі бригади ви вступите до Нацгвардії чи Держприкордонслужби, то будете служити за контрактом. Якщо до Нацполіції — то станете поліцейським і будете служити на відповідних засадах.

Так, Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Чернігівській області Ігор Папченко розповів в ефірі Українського радіо «Чернігівської хвилі»«Щодо зарплатні — вона збільшена удвічі. Для того, хто не має вислуги, стажу й тільки був зарахований, мінімальна зарплата складатиме 25-27 тисяч гривень. Плюс 30 тисяч гривень — це надбавка, яка виплачується поліцейським в умовах воєнного стану. І збільшена додаткова винагорода до 70 тисяч — якщо люди виконуватимуть завдання у безпосередньому вогневому зіткненні з супротивником».

Наразі до «Гвардії наступу» вже надійшло понад 27 тисяч заявок. Рекрутингова кампанія до згаданих 8 бригад триватиме до 1 квітня. Після цього формуватимуть інші штурмові бригади, розповіла речниця МВС Мар’яна Рева в ефірі телемарафону цими вихідними.

Рейтинг публікації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

Про конкурсні відбори управителів арештованими активами

УКРАЇНА VS РОСІЯ: ЮРИДИЧНА БОРОТЬБА