in ,

Державна реєстрація прав на нерухоме майно через Портал Дія.

Державна реєстрація прав на нерухоме майно, реєстрацію яких проведено до 01 січня 2013 року відповідно до законодавства, що діяло на момент їх виникнення, може проводитися за заявою, поданою в електронній формі через Портал Дія.

Зазначена послуга стала доступна і для власників об’єктів нерухомості, що знаходяться в Миколаївській області.

На сьогодні скористатися послугою державної реєстрації прав на нерухоме майно через Портал Дія можна вже в 21 області, а саме: у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Щоб зареєструвати нерухомість на порталі Дія, потрібно вибрати відповідну послугу (https://diia.gov.ua/services/derzhavna-reyestaciya-pravna-neruhome-majno) та внести необхідну інформацію та скановані копії документів і засвідчити заяву електронним підписом. Після цього державний реєстратор, за необхідності, самостійно надішле запит у бюро технічної інвентаризації, а потім внесе дані в реєстр.

Рейтинг публікації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

У Києві різко погіршився стан повітря

В єДозволі стала доступною перша послуга для бізнесу