in , ,

“Є шанс закінчити це. Російська армія тріщить”:

“Є шанс закінчити це. Російська армія тріщить”:

Уоллес розповів про своє прохання до Сунака перед відставкою

Він наголосив, що “чоловіки та жінки української армії доводять”, що їх недооцінили.
Колишній міністр оборони Британії Бен Уоллес зізнався, що перед тим, як піти у відставку, він просив у прем’єр-міністра країни Ріші Сунака збільшити витрати на військову допомогу Україні ще на 2,3 мільярда фунтів стерлінгів, що становить 50% виділених коштів.

“Перш ніж я залишив свою посаду, я попросив прем’єр-міністра збільшити суму в 2,3 мільярда фунтів стерлінгів для України, щоб додати до вже витрачених 4,6 мільярда фунтів стерлінгів. Великобританія більше не є найбільшим європейським донором України. Цю війну можна виграти “Володимир Путін зазнає невдачі. Так само, як людські емоції ведуть Україну до успіху, вони також є неминучим недоліком Путіна та його злочинного режиму. Романтика, егоїзм і помста змусили Путіна переключитися на Україну, – підкреслив Уоллес у колонці для The Telegraph. і це буде його загибеллю.

Уоллес також підкреслив, що контрнаступ захисників успішний, хоч і повільний. Він зазначив, що “чоловіки та жінки української армії доводять” НАТО, наскільки їх недооцінили. І якщо підтримка партнерів продовжиться – Україну неможливо зупинити.

“Коли надія поєднується з правильним обладнанням, Україну вже не зупинити. Наш борг – підтримувати цю надію та підкріплювати її фінансуванням та обладнанням, доки робота не буде завершена. У нас є шанс допомогти закінчити це. Російська армія тріщить. Україна освоїла нову тактику подолання жахливих” мінних полів, а удари Storm Shadow руйнують російські штаби. Ми є свідками початку битви за Крим”, – зазначив Уоллес.

Нагадаємо, колишній міністр оборони Британії Бен Воллес вважає, що президент Володимир Зеленський має посилити мобілізацію в Україні. Він наголосив, що зупинятися не можна ні на день, адже поки що Київ “береже молодь для майбутнього”, Володимир Путін створює нову армію.

Рейтинг публікації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Loading…

0

Російська шахістка Олександра Костенюк пояснила зміну спортивного громадянства

Покер онлайн: Історії українських майстрів